2022
Een column van Geertje verschijnt op 5 januari 2022 in Metro Nieuws: “Misschien”. Een ode aan moederliefde die nooit zal uitdoven.

2020
Een opiniestuk van Geertje verschijnt op 16 oktober 2020 in NRC Handelsblad: “Mevrouw, u bent uitgemoederd”.  Hierin stelt zij dat naaste familie verstoken blijft van informatie over haar dierbare als hij of zij dit vanuit waandenkbeelden oplegt aan de ggz-instelling. Zelfs als je kind komt te overlijden, hoort een ouder niets. 


Dagbladen, tijdschriften, regionale tv-zenders en radioprogramma’s namen Geertje Paaij de afgelopen jaren interviews af. Hieronder een kleine selectie uit vraaggesprekken, artikelen c.q. reportages.

2019
Op 6 mei 2019 verschijnt ‘Geluk zit in een fotodoos’ Als je familiealbums verdwijnen –  Een indringend boek over het belang van familiebanden en –verhalen. Wat doe je als je kinderen hieraan geen boodschap hebben?
In het voorjaar 2018 gaf Geertje een radio-interview over het toen nog boek-in-wording en ging onder meer in op dit dilemma. Je kunt het radio-interview hier terug beluisteren.

2018

Op 11 juni 2018 was Geertje te gast in de studio van NPO1 en sprak in de radio-uitzending van EenVandaag met Suzanne Bosman over de gevaren van sociale media in de psychiatrie.

Op 5 juni 2018 verscheen in de Volkskrant een reportage over het genereren van bewustwording door ggz-patiënten over de gevaarlijke kant van sociale media. Hierin komt Geertje ook aan het woord.

Op 16 april 2018 verscheen in Dagblad Metro een interview met Geertje.

Op april 2018 verscheen GGZ Totaal, een maandelijks e-magazine over de geestelijke gezondheidszorg. Daarin een uitgebreid interview op blz. 10 en 11. Via dezlink te lezen én je kunt je meteen op dit digitale tijdschrift abonneren.

 


Op 17 maart 2018 sprak Geertje in het radioprogramma ‘Spijkers met Koppen’ van NPO2 met Felix Meurders over de gevaren van sociale media in de psychiatrie vanwege haar boek ‘Als je brein je bedriegt’. Het interview is te bekijken via deze link.

Op 14 maart 2018 ging Geertje in het radioprogramma ‘Spraakmakers’ van NPO1 in gesprek over de gevaren van sociale media in de psychiatrie. Aanleiding was haar boek ‘Als je brein je bedriegt’. Het interview is hier terug te zien.


Geertjes boek ‘Het niemandsland van een moeder’ uit 2016 leidde tot diverse interviews in zowel dag- als weekbladen.


 

Interview in het glossy magazine Nouveau

      – november 2016 –

 

Interview in Margriet nr. 33/2016

                – 5 augustus 2016 –

 

Interview ‘De Telegraaf’
pagina VROUW
– 13 juni 2016 – 

   
     

 

 

Op 3 augustus 2015 verscheen in NRC Handelsblad haar opiniestuk over de gevaren van sociale media in de psychiatrie.

Visit Us On TwitterCheck Our FeedVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram
Spring naar toolbar