Sinds 2019 is Geertjes                           onderneming actief.

 

 

Geertje Paaij Gedreven Pen richt zich op: 
– het verslag leggen van vergaderingen, al dan niet met beeldmateriaal;
– het schrijven van artikelen, reportages en interviews;
– ondersteunende activiteiten bij seminars, masterclasses et cetera.
U kunt  een flyer en de tarieven downloaden. 
Daarnaast verzorgt Geertje de redactionele begeleiding bij een schrijfproces dat uiteindelijk moet resulteren in een boek. Voor NH: ‘Samen Veilig’ redigeerde zij het boekje S@fe Noord-Holland. 12 Noord-Hollandse weetjes over cybercrime.
Voor het redigeren van teksten brengt Geertje een op maat gesneden offerte uit.

Verder schrijft Geertje in opdracht levensverhalen.. Geertje ervaart het waardevol om mensen te helpen hun familiegeschiedenis in een boek vast te leggen. 
Geertje:  ‘Achter ieder mens schuilt een verhaal. Zowel aan mijn moeders- als aan vaderskant speelden zich taferelen af die mijn leven tot op de dag van vandaag beïnvloeden.’ Het leidde tot twee boeken: ‘Geluk zit in een fotodoos’ (2019) en ‘In hemelsnaam’ (2014). Een inkijkexemplaar met daarin de eerste 20 bladzijden van beide boeken is o.a. te lezen op Bol.com. 
Onder het kopje ‘Bio’, bladzijde 2 is een fragment uit ‘In hemelsnaam’ te vinden. 

Prijsindicatie
Een levensverhaal schrijven is maatwerk. Alles hangt af van de vraag wat de hoofdmoot van jouw levensverhaal moet worden, aan wie je het wilt geven, hoeveel foto’s erin moeten komen, welke papiersoort je kiest, of je een harde kaft wilt, of het een uitgebreid levensverhaal moet worden óf een familiegeschiedenis die zich uitstrekt over meerdere generaties. En nog talloze andere mogelijkheden.
Om die reden is een exacte prijs niet te noemen. Ga uit van een bedrag tussen de 2000 en 6000 euro
Geertje neemt jouw wensen graag met je door.  

Jouw boek in de boekwinkels
Reiken jouw ambities verder en wil je dat jouw boek in iedere (online) boekhandel te verkrijgen is? Wil je de lancering vergezeld laten gaan van een persbericht? 
Ook deze optie kun je bespreken met Geertje. Reken erop dat de kosten hiervan aanzienlijk hoger liggen. Schrik niet van een bedrag tussen de 10.000 en 20.000 euro, nog los van een percentage in de royalty’s. 

Zelf blijft Geertje boeken schrijven over sociaal-maatschappelijke onderwerpen. Zij broedt op een nieuw boek 😉

Veel mensen bestellen een gesigneerd exemplaar van een boek voor zichzelf of als cadeau voor iemand anders. Als je een gesigneerd boek een origineel cadeau vindt of iemand zomaar wil verrassen, kun je via het contactformulier je bestelling mailen. Het boek wordt binnen enkele dagen opgestuurd naar het opgegeven adres. Je kunt zelf een boodschap verzinnen of dat aan de schrijfster overlaten. Alle boeken kosten hetzelfde als in de winkel en portokosten altijd gratis.

Lezingen
Geertje geeft lezingen over haar boeken in (lees)clubs, boekhandels, bibliotheken, scholen en ook in ggz-instellingen. Onderwerpen zijn:
* de gevaren van sociale media in de psychiatrie voor patiënten;
* de positie van naaste familie in de psychiatrie;
* hoe ga je, als ouder, ermee om als je volwassen kind een ernstige psychiatrische aandoening heeft;
* de impact van een drugsverslaving op ouders;
* verstoorde familierelaties in de psychiatrie;
* zelfstigma van naaste familieleden in de psychiatrie;
* de vooroordelen van de buitenwereld als je een volwassen zoon of dochter hebt met een psychiatrische aandoening of drugsproblematiek;
​* het doen van research naar familiegeschiedenissen. Waar moet je op letten?

Je kunt een aanvraag doen bij www.deschrijverscentrale.nl/

 

 

Visit Us On TwitterCheck Our FeedVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram
Spring naar toolbar