Geertje Paaij Gedreven Pen richt zich op: 
– het verslag leggen van vergaderingen, al dan niet met beeldmateriaal;
– het schrijven van artikelen, reportages en interviews;
– ondersteunende activiteiten bij seminars, masterclasses et cetera.
U kunt  een flyer en de tarieven downloaden. 
Daarnaast verzorgt Geertje de redactionele begeleiding bij een schrijfproces dat uiteindelijk moet resulteren in een boek. Voor NH: ‘Samen Veilig’ redigeerde zij het boekje S@fe Noord-Holland. 12 Noord-Hollandse weetjes over cybercrime.
Voor het redigeren van teksten brengt Geertje een op maat gesneden offerte uit.

Verder schrijft Geertje in opdracht levensverhalen.. Geertje ervaart het waardevol om mensen te helpen hun familiegeschiedenis in een boek vast te leggen. 
Geertje:  ‘Achter ieder mens schuilt een verhaal. Zowel aan mijn moeders- als aan vaderskant speelden zich taferelen af die mijn leven tot op de dag van vandaag beïnvloeden.’ Het leidde tot twee boeken: ‘Geluk zit in een fotodoos’ (2019) en ‘In hemelsnaam’ (2014). Een inkijkexemplaar met daarin de eerste 20 bladzijden van beide boeken is o.a. te lezen op Bol.com. 
Onder het kopje ‘Bio’, bladzijde 2 is een fragment uit ‘In hemelsnaam’ te vinden. 

Prijsindicatie
Een levensverhaal schrijven is maatwerk. Alles hangt af van de vraag wat de hoofdmoot van jouw levensverhaal moet worden, aan wie je het wilt geven, hoeveel foto’s erin moeten komen, welke papiersoort je kiest, of je een harde kaft wilt, of het een uitgebreid levensverhaal moet worden óf een familiegeschiedenis die zich uitstrekt over meerdere generaties. En nog talloze andere mogelijkheden.
Om die reden is een exacte prijs niet te noemen. Geertje neemt jouw wensen graag met je door.  

Zelf blijft Geertje boeken schrijven over sociaal-maatschappelijke onderwerpen. Zij broedt op een nieuw boek 😉

Veel mensen bestellen een gesigneerd exemplaar van een boek voor zichzelf of als cadeau voor iemand anders. Als je een gesigneerd boek een origineel cadeau vindt of iemand zomaar wil verrassen, kun je via het contactformulier je bestelling mailen. Het boek wordt binnen enkele dagen opgestuurd naar het opgegeven adres. Je kunt zelf een boodschap verzinnen of dat aan de schrijfster overlaten. Alle boeken kosten hetzelfde als in de winkel en portokosten altijd gratis.

Lezingen
Geertje geeft lezingen over haar boeken in (lees)clubs, boekhandels, bibliotheken, scholen en ook in ggz-instellingen. 

Je kunt een aanvraag doen bij www.deschrijverscentrale.nl/

 

 

Visit Us On TwitterCheck Our FeedVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram
Spring naar toolbar