Wat doe je als jouw kind ontspoort? Als huisregels niet helpen en de huisarts en hulpverlening geen acht slaan op jouw smeekbedes. Extreme puberteit is immers de oorzaak.

Gewoon een kwestie van grenzen beter bewaken. Maar jij, als ouder, kent je kind als geen ander. Er is iets anders aan de hand. Iets waarop je totaal geen grip hebt.

In Volg de blauwe lijn vertelt Geertje Paaij haar verhaal als moeder van een achttienjarige dochter.Het begon met blowen en slechte schoolresultaten. Geertje zet Brigit uiteindelijk op straat in de hoop dat haar dochter tot inkeer komt.Brigit zoekt haar heil in een kraakpand. Na een half jaar volgt opname op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. In kranten verschijnen koppen dat ouders het stellen van grenzen als vermoeiend, tijdrovend en ingewikkeld ervaren waardoor hun kind een psychiatrische stoornis ontwikkelt.

Heeft Nederland een zieke samenleving? Is een psychiatrische diagnose een vrijbrief voor het falen in de maatschappij? Lees dit aangrijpende boek en oordeel zelf. De eerste 23 bladzijden lees je via dit inkijkexemplaar.

Uitgever: De Nieuwe Boekhandel
Omvang: 227 pagina’s
Paperback
ISBN 978 946 19 3444 4
Prijs: € 19,49

              

Op de volgende bladzijde lees je recensies.

1 2
Visit Us On TwitterCheck Our FeedVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram
Spring naar toolbar